Rabu, 28 November 2018

Hamba Iblis (2018) HDTV 1080p

bandar


Mengisahkan tentang Tahir (Ameerul Affendi) yang sanggup melakukan apa saja demi mendapatkan Aishah (Siti Saleha). Dengan bantuan kawan baiknya, Malik (Ken Ridzuan), Tahir mendapatkan khidmat Tok Bomoh (Mior Hashim Manap).

Setelah menunaikan permintaan Tok Bomoh supaya setiap malam bulan mengambang, jin yang digunakan untuk mendapatkan Aishah hendaklah dijamu dengan darah haid, akhirnya hasrat Tahir tercapai.

Setelah setahun berkahwin dan dikurniakan seorang anak, Anis (Nurul Hikmah), Tahir sekali lagi mendapatkan khidmat Tok Bomoh untuk hidup mewah bagi membahagiakan Aishah dan mengambil hati arwah bapa mentuanya.

Namun kali ini syarat yang ditetapkan amat ketat. Jika Tahir gagal ‘menjamu’ jin peliharaannya dengan darah manusia yang mati dibunuh, sama ada Aishah akan jadi milik jin peliharaannya sampai bila-bila ataupun nyawa anak kesayanganya menjadi taruhan

Pada masa sama pula, bekas kekasih Aishah, Halim (Nam Ron) baru pulang ke kampung setelah enam tahun menghilangkan diri dan selepas itu, bermula satu per satu konflik dan penemuan sebuah jawapan.

Pelakon: Amerul Affendi, Siti Saleha, Namron, Ken Ridzuan, Mior Hashim Manap

SERVER QUALITY SIZE LINK
GDRIVE HDTV 480p 844 MB DOWNLOAD
GDRIVE HDTV 480p 844 MB DOWNLOAD
GDRIVE HDTV 1080p 1.2 GB DOWNLOAD
UPTOBOX HDTV 1080p 1.2 GB DOWNLOAD

Next

Related


EmoticonEmoticon